Over Adeor Bedrijfsadvies

Adeor Bedrijfsadvies is ontstaan op basis van kennis, kunde, ervaring en de passie om oplossingen te zoeken voor bedrijven in nood. Naast het helpen van bedrijven in nood geeft Adeor Bedrijfsadvies ook begeleiding bij het ondernemen zelf: het aanscherpen of opdoen van vaardigheden of als persoon groeien tijdens een persoonlijk coachingstraject.

 

 

Over Roger Rutten

Roger RuttenIk ben Roger Rutten. Ik begeleid en adviseer ondernemers/belanghebbende bij financiële problemen en/of (dreigend) faillissement, met als uitgangspunt sociaal, juridisch, financieel, operationeel de schade beperken. Dat vraagt creativiteit, geduld, kennis, ervaring en vasthoudendheid.
Analytisch, helder en met oog voor de wensen sta ik achter mijn klanten. Ik heb binnen diverse bedrijven/branches vanaf de werkvloer tot en aan de top alle relevante functies vervuld. Uiteindelijk werd ik begin 2004 ondernemer in de medische industrie.

 

 

 

Waarom Adeor Bedrijfsadvies?

Adeor betekent, vrij vertaald uit het Latijn: Je wordt geholpen!

 

Ervaringsdeskundig

Ik ben ervaringsdeskundige, want ik heb als statutair directeur een bedrijf geleid en daar de nodige kennis en kunde opgedaan. In 2004 heb ik een medisch bedrijf overgenomen.
Door een aantal gebeurtenissen ben ik in die negatieve rollercoaster terecht gekomen met bank, curator, oude eigenaar, borgstellingen, beslagleggingen, doorstarten met alles wat je er maar over kunt verzinnen. Ik weet daarom als geen ander wat de impact is van die rollercoaster op sociaal, emotioneel, zakelijk en privégebied. Daarnaast levert iedere probleemstelling stof tot nadenken, het is nooit standaard.
Ik heb bovendien veel geleerd van mijn studie technische bedrijfskunde en vooral de jurisprudentie plus de fiscale aspecten, waar bedrijven voor en tijdens een faillissement mee te maken krijgen, uitgebreid onderzocht.

 

Wat maakt mij tot expert?

Als technisch bedrijfskundig opgeleid ingenieur heb ik mij verder verdiept in de fiscale, economische, juridische aspecten (inclusief relevante jurisprudentie) en kijk vanuit die brede blik naar het geheel der dingen in relatie tot de probleemstelling. Echter ook naar de processen die er spelen tussen belanghebbende, het runnen cq. doorstarten van een bedrijf in problemen etc. Uiteindelijk gaat het allemaal om mensen.
Ook ik weet niet alles en kan terugvallen op een betrouwbaar netwerk van goede experts.

 

Mijn Klanten

Ondernemers (DGA/MKB), andere MKB belanghebbenden (administratie-, accountantskantoren, curatoren, gerechtsdeurwaarders, banken, crediteuren, incassobureaus) die zich niet neerleggen bij een situatie en vol overgave inzetten voor hun zaak.

 

Dus?

Simpel! Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!

 

Aan de slag met Adeor Bedrijfsadvies

Share