Structureel omzet genereren

 Structureel omzet genereren met daadkrachtige bedrijfsvoeringOmzet genereren, en dan ook nog structureel, is een kunst. Ondernemen betekent risico’s nemen. Juist in de huidige snel veranderende economie is het vaak lastig deze risico’s in te schatten en constant een goede omzet te blijven genereren.

Zorg daarom vooral nu voor een daadkrachtige bedrijfsvoering!

Ben jij eigenaar van een bedrijf? Adeor Bedrijfsadvies helpt jou direct uit de eerste nood: bij het begeleiden en adviseren van bedrijf / de ondernemer / de belanghebbende, met als uitgangspunt het beperken van de schade op sociaal, juridisch, financieel en operationeel gebied.

Om uiteindelijk structureel resultaat, en dus omzet, te blijven genereren, zodat je bedrijf financieel bestaansrecht houdt en in zwaar weer kan overleven. Dat vraagt creativiteit, geduld, kennis, ervaring en vasthoudendheid. Adeor Bedrijfsadvies kan daarbij de helpende hand bieden.

In dergelijke hectische tijden is overzicht houden en goed blijven functioneren cruciaal. Als het 5 voor 12 is, is dat juist extra moeilijk bij deze onbekende materie en wat er allemaal op jou afkomt. Ga maar na: je runt dagelijks jouw onderneming en moet ook nog analyseren, interpreteren, informeren, vooruitdenken, beslissen, incasseren, inschatten of je voor de keuze links- of rechtsom gaat et cetera. Dat zijn veel ballen om op te houden. Dan kan niet iedereen en daar is speciale expertise voor nodig.

Adeor Bedrijfsadvies helpt met raad en daad, en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Op de achtergrond of namens jou als eerste aanspreekpunt bij onderhandelingen en communicatie met belanghebbenden, zoals de bank, de crediteuren, het UWV of de fiscus.

Ook geeft Adeor Bedrijfsadvies desgewenst onafhankelijke second-opinions voor crediteuren, incassobureaus, gerechtsdeurwaarders et cetera. Want hoe vaak wordt er niet een “een-tweetje” ten koste van het bedrijf uitgespeeld?

Share